Upisi u tijeku!

by | 8. listopada 2017. | Važno

Učilište Maestro i ove je godine pripremilo pregršt raznih programa prekvalifikacije, doškolovanja, obrazovanja i osposobljavanja. Kako je posebno aktualno nakon završenog trećeg (3.) razreda srednje škole nastaviti doškolovanje i steći četverogodišnje zanimanje, ovim putem Vas pozivamo da u  izborniku odaberete “obrazovanje” te pronađete nešto za sebe iz ponude obrazovnih programa koji su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Najčešći odabir polaznika/ca je zanimanje komercijalist ili ekonomist, a upravo Vam to nudimo po promotivnim cijenama što uključuje sve troškove od upisnine, predavanja, polaganja ispita, literature i skripti, polaganja završnog ispita te izdavanje svjedodžbi.

Nakon završene dokvalifikacije možete pristupiti polaganju ispita državne mature te na taj način odabrati nastavak školovanja na nekom od sveučilišta ili veleučilišta diljem Lijepe naše.

Upisi kod nas traju cijelo ljeto, a nastava započinje početkom jeseni. Prilikom upisa potrebno je priložiti kopije osobne iskaznice, domovnice, rodnog lista, svjedodžbe svih završenih razreda srednje škole te svjedodžbu o završnome radu.

Za sve informacije, upise i ostalo što Vas zanima možete nas kontaktirati na broj 034/282-013 ili 097-775-2463, na email: info@uciliste-maestro.hr, putem Facebooka: www.facebook.com/ucilistemaestro ili osobno u prostoru Učilišta na adresi u Požegi, Zrinska 65 (prvi kat).

Dosadašnjim postignućima i radom opravdavamo povjerenje naših polaznika te ostalih korisnika našeg Učilišta koje je ujedno i Vaša ulaznica u svijet znanja!

Najnovije vijesti

Tečaj njemačkog jezika – A1 stupanj

Početkom studenog ove godine započinje tečaj njemačkog jezika: A1 stupanj namijenjen je za sve koji nemaju neko osnovno predznanje njemačkog jezika, odnosno za same početnike. Tečaj će trajati 140 školskih sati nakon...

Upisi u besplatne programe osposobljavanja

U poslovnom svijetu, kontinuirano usavršavanje i prilagodba novim zahtjevima tržišta rada postali su ključni elementi osobnog i profesionalnog razvoja, stoga, ako želite iskoristiti prednosti ovog današnjeg dinamičkog...

Povezane vijesti

AKCIJA – Vozač motornog vozila

AKCIJA – Vozač motornog vozila

Zanima Vas posao koji je sve samo ne monoton?Volite promet i sve vezano uz prijevoz?Odaberite prekvalifikaciju u najtraženije zanimanje u Hrvatskoj i Europi (VOZAČ MOTORNOG VOZILA) te ćete uz to potpuno BESPLATNO biti...

Novi programi u ponudi

Novi programi u ponudi

Obrazovni sektor – Graditeljstvo i geodezija osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju fasader/ka osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju keramičar/ka oblagač/ica osposobljavanje za jednostavne...